×

Leven in luxe vlak aan de duinen en het strand

  • 57c/19BDV
  • 122 m²
  • Z-W
  • 3

Zon, zee, natuur, cultuur, bewegen, gastronomie, ontspanning... Alles wat goed is in het leven op wandelafstand.

Kom genieten aan de kust, uitwaaien aan zee. Genieten van rust, het adembenemende uitzicht op zee en duin en de schitterende zonsondergangen over strand en water. Wenduine, de familiale badplaats bij uitstek. Residentie Oasis heeft door zijn unieke ligging vele exclusieve troeven.

Oasis is uitstekend gelegen. Door de centrale ligging bent u nabij alle uitvalswegen van Wenduine. De residentie ligt op wandelafstand van alle faciliteiten die deze kleine maar gezellige badplaats te bieden heeft. In de Kerkstraat is het goed winkelen bij de lokale handelaren. Wenduine heeft een keur aan gastronomische hotspots. Ook de markt, het strand, binnenzwembad en de prachtige natuur met de duinen liggen op een boogscheut van de residentie.

De appartementen hebben grote hoge ramen over de volledige gevel. Ongehinderd genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang over duin en zee.

Dit ruime drie slaapkamertype heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 122m2 + 22m2 terras. Het type 3.1 is gelegen op de hoek van de Leopold II laan en de Jokstraat te Wenduine, dit mooie appartement heeft de perfecte zon oriëntatie en zicht op de duinengordel en de zee tussen Wenduine en De Haan. Op het gelijkvloers voorziet men grote bergingen per appartement, een afzonderlijk afvallokaal en een gemeenschappelijke fietsenberging. Er worden 7 garageboxen gebouwd die allen toegankelijk zijn via de straat. Dit unieke appartement heeft een toplocatie, afwerking en uitzichten in combinatie met een zuid - west geörientieerd terras. 

Oasis kenmerkt zich door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter. Op de hoek van de Jokstraat en de Leopold II-laan worden vijf bouwlagen gerealiseerd. Op het gelijkvloers vindt u de garages en bergingen.

De eerste en de tweede verdieping omvatten beiden twee ruime appartementen met twee slaapkamers en grote terrassen. Op de derde verdieping één zeer groot 3 slaapkamertype en op de vierde verdieping het penthouse. Beiden met een fenomenaal terras. Door de grote ramen is het ruime terras een verlenging van de leefruimte. De grens van binnen naar buiten vervaagd. Het gebruik van tropisch hardhout zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Hoge raampartijen en terrassen van minstens 21m2, omringd door een tijdloze gevelafwerking in lamellen van tropisch hardhout: het is moeilijk om in het klassieke Wenduine naast de residentie Oasis te kijken. De gevels werden verder afgewerkt in transparante glazen ballustrades, zichtbeton, aluminium en blauwe hardsteen. Deze residentie is uniek en tijdloos.

Zes luxueuze 2 of 3 slaapkamerappartementen van 93m2 tot 122m2 + terrassen van minstens 21m2 en ruime berging, ontworpen met ruimte en lichtinval als belangrijkste uitgangspunten. Inclusief ruime, lichte woonkamer met open keuken, moderne vormgeving, luxueuze afwerking en inrichting naar eigen smaak met de hulp van een interieurdesigner.

Zeer goed geïsoleerd met bijzondere aandacht voor thermische-, akoestische- en hydro-isolatie, o.a. door vloerisolatie met zwevende draagconstructie tegen het opvangen van contactgeluiden, ontdubbelde muren tussen de appartementen en warmte-isolatie van de buitenmuren. Hierbij werd rekening gehouden met de laatste en strengste normen.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 57c/19BDV
Type: Appartement
Bouwjaar: 2021
Vrij op: Bij oplevering
Oppervlakte bewoonbaar: 122 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin: Z-W
Aantal slaapkamers: 3
Beglazing: HR-beglazing
Voorzieningen: Aardgas, Berging, Elektriciteit, Garagebox met sectionaalpoort, Opslagruimte voor afval, Terras, Fietsenstalling, Garagebox, Internet, Lift, Parlofoon , Videofoon, Stadswater
Omgeving: Met frontaal zeezicht , Rustig, Aan het bos, Aan het strand, Op wandelafstand van het strand, Dichtbij een park, Woonkern

Indeling

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Jokstraat 37
8420 Wenduine, West Vlaanderen