×

Nieuwbouwappartementen aan het prachtige Golf 'Mundo Aguilon'

  • 18/18/BDV
  • 105 m²
  • Z
  • 2

 

Ontdek snel dit exclusief nieuwbouwproject, gelegen aan het prachtig onderhouden 18-holes golfterrein ‘Mundo Aguilon’. Deze verborgen parel is centraal gesitueerd tussen Malaga en Alicante. Elk appartement of duplex-penthouse wordt verkocht met ingerichte keuken en badkamer, airco, videofoon, kelder en garage. De 3 zwembaden, een padelbaan en het gebruik van dit zeer gewaardeerde golfterrein met clubhuis zijn slechts enkele van de welige troeven die u hier zal aantreffen. 

Wij bieden u de keuze tussen appartementen met één,twee of drie slaapkamers, elk met een woonoppervlakte van ca. 95m2 en aansluitend een terras van 30m2. Ook duplex-penthouses behoren tot de mogelijkheden, deze hebben een woonoppervlakte van ca. 105m2 met een uitzonderlijke terrasruimte van ca. 100m2, allen zuid-gericht natuurlijk. Momenteel werd reeds 25% van de 200 entiteiten verkocht! Grondplannen en bijkomende informatie zijn te verkrijgen via e-mail.

De oppervlaktes van de appartementen en terrassen zijn over het algemeen 20% groter dan deze die normaal worden aangeboden in de regio. Vanuit elk appartement krijgt u een adembenemend zicht op de golf, de vallei en de zee!

Deze spectaculaire golf, gekozen tot ‘Europa’s beste woestijngolf’, wordt gekenmerkt door een buitengewoon landschap met zicht op zee en de Sierra.

Langs de pittoreske dorpjes, het levendige Aguilas en de goudkleurige zandstranden is het heerlijk vertoeven en zorgt voor een ongedwongen ontspannen sfeer, dit allemaal op 10 minuten afstand. 

Uitstekend investeringsopportuniteit voor de notoire levensgenieter of de golfers die dromen van hun vast stek in het zonnige Spanje. Bezoeken ter plaatse zijn na afspraak zeker mogelijk, dit geheel vrijblijvend en met een Nederlands sprekend contactpersoon.

 

Voor meer informatie  of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 18/18/BDV
Type: Penthouse
Bouwjaar: 2012
Vrij op: Bij akte na betaling
Oppervlakte bewoonbaar: 105 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin: Z
Aantal slaapkamers: 2
Verwarming: Aardgas, Centraal verluchtingssysteem, Airco
Beglazing: HR-beglazing
Schrijnwerk buiten: PVC
Voorzieningen: Aardgas, Videofoon, Zwembad, Tuin, Vijver, Golfterrein, Internet, Autostaanplaats , Lift
Omgeving: Rustig, Aan het golfterrein, Aan het strand

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Appartementen met één slaapkamer 0 75 m²
Appartementen met 2 slaapkamers 0 100 m²
Duplex-penthouses 0 105 m²
Appartementen met 3 slaapkamers 0 110 m²

Raming aankoopkosten

Vraagprijs € 209.000,-
Registratie kosten € 20.900,-
Notaris kosten € 2.000,-
Totaal aankoopbedrag € 231.900,-

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Calle Siera Nevada
04648 Pulpi, Almeria