×

Villa vlak aan het strand

  • 07/18/BDV
  • 280 m²
  • 737 m²
  • Z
  • 4

Welkom in deze zeer rustige, vriendelijke woonbuurt op wandelafstand van de prachtige Bredense duinen en het uitgestrekte strand. U vertoeft in een oase van rust, de woning met 4 slaapkamers werd namelijk gebouwd op de tweede bouwlijn, wat zorgt voor uw eigen leefwereld in een ongedwongen privésfeer (woonoppervlakte 280m2). Via een lange oprijlaan bereikt u bij de statige villa met een mooie grondoppervlakte van 737m2.
 

Bij het betreden van de woning valt direct iets op. Hier is met veel smaak en detail voor afwerking gebruik gemaakt van hoogwaardige en kwalitatieve materialen. Ik geef u even een korte opsomming: vloeren in natuursteen, kroonlijsten aan het plafond, de op maat gemaakte open haard met gaskachel, de eiken trap, de HR-beglazing (3 dubbele beglazing), de badkamer met jacuzzi en super deluxe inloopdouche, een nieuw alarmsysteem, een nieuw elektronisch gastentoilet (2016),.. Kortom deze villa is ingericht als een warm, instapklaar nest.
 

Deze villa onderging een totale renovatie. Vorig jaar nog plaatste men prachtige volledig nieuwe maatwerk HR-ramen (buitenkant aluminium / binnenkant eikenhout), overal LED-verlichting en nieuwe keukentoestellen van MIELE. Elektriciteit volledig conform! De dubbele garage voor 2 wagens met geïsoleerde poort, de wasruimte en het conforme elektriciteit zijn een extra troef.Bij de bouw waren de aspecten lichtinval en ruimte belangrijke eisen. Het gezin staat hier centraal. Zo geniet de living van een aanzienlijke oppervlakte, een verwarmend haardvuur, een schitterend zicht op de tuin... allemaal elementen die de familiale sfeer ten goede komen.
 

Door de uitstekende ligging zijn Oostende en De Haan heel vlot bereikbaar met de tram. De tramhalte bevindt zich op een paar honderd meter wandelen. Mogelijkheid om reeds te kopen aan 7% ipv 10% registratierechten!
 

U heeft ook de mogelijkheid om het aanpalend perceel bouwgrond met een grondoppervlakte van 706m2 aan te kopen. Dit laatste lot van de verkaveling is momenteel ingericht als tuin met een siervijver. De tuin wordt aan de straatkant begrensd door een robuust hekwerk met toegangspoort.


Wordt dit uw nieuwe thuis? Voor meer informatie  of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

 

Kenmerken

Referentie: 07/18/BDV
Type: Villa
Bouwjaar: 1987
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 1.586,-
Oppervlakte bewoonbaar: 280 m²
Oppervlakte grond: 737 m²
Afgemene staat: Instapklaar
Oriëntatie tuin: Z
Aantal slaapkamers: 4
Verwarming: Aardgas, Accumulatie, Gaskachels
Beglazing: HR-beglazing
Schrijnwerk buiten: Aluminium
Gemeubeld: Nee
Bouwvergunning: Ja
Voorzieningen: Aardgas, Internet, Elektriciteit, Stadswater, Tuin, Vijver
Omgeving: Op wandelafstand van het strand, Rustig, Villawijk

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
De tuin 0 n.n.b.
Living 0 n.n.b.
Keuken 0 n.n.b.
Wasruimte 0 n.n.b.
Garage 0 n.n.b.
Gastentoilet 0 n.n.b.
Badkamer 1 n.n.b.
4 slaapkamers 1 n.n.b.
Zolder 1 n.n.b.

Raming aankoopkosten

Vraagprijs € 525.000,-
Registratie kosten € 36.750,-
Notaris kosten € 1.500,-
Totaal aankoopbedrag € 563.250,-

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Violierenlaan 36
8450 Bredene, West-Vlaanderen