T +32 (0)478 55 36 86
E info@devuystvastgoed.be

Investeringsvastgoed aan de duinen, 3 appartementen

Leopold II laan 29, 8420 Wenduine

In ‘Prinses der Badsteden’ Wenduine, bieden we een opportuniteit aan voor de alerte investeerder!

Dit pand bevindt zich op een unieke locatie, pal aan de duinen, het strand, vlakbij het bos, het winkelcentrum, het openbaar vervoer en het zwembad. Er is geen bebouwing mogelijk aan de overkant van de straat, dus het frontale duinzicht is gegarandeerd. Het raamwerk is reeds voorzien van een dubbele beglazing in PVC en rolluiken, aan de volledige voor- en achterzijde. De woning biedt tal van investerings- en woonmogelijkheden. Vandaag wordt de structuur gekenmerkt door drie wooneenheden.


Het appartement op de gelijkvloerse verdieping bestaat uit een vernieuwde badkamer (inloopdouche, wastafel en toilet), een slaapkamer met wastafel, een afzonderlijk toilet en vooraan een leefruimte en knusse keuken. Er bevindt zich een kleine berging onder de trap. Achteraan bevindt zich een rustig koertje met tuin en bergingsruimte. De CV werd vernieuwd in 2008.

Op de eerste verdieping bevindt zich een instapklaar appartement met twee slaapkamers (met wastafel) waarvan één met een douchecel, een afzonderlijk toilet, de leefruimte en een keuken met open zicht op de duinen. Het appartement op de tweede verdieping heeft behoefte aan enkele opfrissingswerken. Ook hier bestaat de indeling uit twee slaapkamers met wastafel, een douchekamer, een toilet, de leefruimte en een keuken.

Het spreekt voor zich dat u vanuit deze woning een uniek zicht heeft op dit prachtig stuk natuur, vlak aan het wereldberoemde ‘Spioenkopje’..

Een aanpassing naar een gezinswoning behoort zeker ook tot de mogelijkheden, eventueel met garage, mits het verkrijgen van een bouwvergunning. Laat deze buitenkans met sublieme ligging niet aan u voorbijgaan.

Een correcte investering of eindelijk uw tweede verblijf aan zee? Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van slechts 7% registratierechten.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 27/18/BDV
Type: Appartementsgebouw
Bouwjaar: 1959
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 1.896,-
Oppervlakte bewoonbaar: 195 m²
Oppervlakte grond: 118 m²
Afgemene staat: Instapklaar
Oriëntatie tuin: Z-O
Verwarming: Aardgas, Stookolie
Beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerk buiten: PVC
Gemeubeld: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Elektriciteit, Fietsenstalling, Stadswater, Tuin
Omgeving: Aan het strand, Rustig, Dichtbij een park, Woonkern, Op wandelafstand van het strand, Centrum
EPC: 370

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Gelijkvloers 0 65 m²
Eerste verdieping 1 65 m²
Tweede verdieping 2 65 m²