T +32 (0)478 55 36 86
E info@devuystvastgoed.be

Gezellige woning met ruime tuin en garagebox

Sluizenstraat 51, 8450 Bredene

Op zoek naar een gezellige woonst in Bredene? Laat u dan verleiden door deze woning met ruime tuin (grondoppervlakte 301m2) en diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Recent zijn de van rolluiken voorziene ramen aan voor- en achterzijde volledig vernieuwd. Ook de elektriciteitsinstallatie werd volledig vernieuwd conform de AREI-regelgeving. De zolder biedt opties om de woning uit te breiden met een derde slaapkamer. Er is ruimte om een moderne achterbouw te realiseren achter de keuken, waar zich nu de badkamer met vernieuwde verwarmingsketel en een douchecel bevindt.

De woning is zeer gunstig gelegen nabij diverse winkels, openbaar vervoer, gemeentehuis, De Post en op wandelafstand van de zee, het strand en de duinen. Ideaal als uw eerste woning of investering aan de kust!

U heeft de mogelijkheid een garagebox met sectionaalpoort aan te kopen, net om de hoek op nog geen 50 meter wandelafstand.

Indien dit uw eerste aankoop is, geniet u de mogelijkheid aan te kopen aan 7% registratierechten en krijgt u een vermindering van 5.600€. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 34/18/BDV
Type: Woning
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 423,-
Oppervlakte bewoonbaar: 125 m²
Oppervlakte grond: 301 m²
Afgemene staat: Instapklaar
Oriëntatie tuin: Z-O
Verwarming: Stookolie, Houtkachel
Beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerk buiten: PVC
Gemeubeld: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Berging, Elektriciteit, Garagebox, Gezellige koer, Tuin, Internet, Stadswater, Autostaanplaats
Omgeving: Op wandelafstand van het strand, Woonkern, Centrum
EPC: 299

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte