T +32 (0)478 55 36 86
E info@devuystvastgoed.be

Sfeervolle en instapklare villa op rustige locatie

Ibislaan 11, 8450 Bredene

Welkom in deze zeer rustige, kindvriendelijke woonbuurt op wandelafstand van de prachtige Bredense duinen en het uitgestrekte strand. Hier vertoeft u in uw eigen oase van rust. De woning met 3 slaapkamers werd heel praktisch gebouwd en omringd door een zonnige tuin. Hier woont u in uw eigen ongedwongen privésfeer. Lichtinval en ruimte waren belangrijke wensen bij de bouw van deze zeer degelijke woning. Het gezin staat hier centraal.

Bij de afwerking van de woning werd gebruik gemaakt van hoogwaardige en kwalitatieve materialen. Ik geef u even een korte opsomming: vloeren in natuursteen, een gezellige gaskachel, de badkamer met dubbele wastafel en douchecabine… Kortom deze villa is ingericht als een warm, instapklaar nest.

Deze villa onderging recent een aantal waardevolle renovaties zoals de plaatsing van nieuwe ramen en een HR-verwarmingsinstallatie (2011), muurisolatie (2014), nieuwe vloeren met isolatie (2008), pergola met HR-beglazing (2012)… De garage met geïsoleerde sectionaalpoort, de wasruimte, het nieuwe tuinhuis (2015) en de conform gekeurde elektriciteitsinstallatie zijn een extra troef.

Inbegrepen in deze vraagprijs zijn de zonnepanelen die u de komende 10 jaar nog een tegoed geven van 3 à 4 certificaten per jaar ter waarde van 450€. Dit komt neer op een bonus van ongeveer 15.000€ en natuurlijk geen extra kosten voor uw eigen verbruik van elektriciteit!

De zolder van maar liefst 80m2 heeft diverse mogelijkheden. Alle leidingen zijn reeds aanwezig, wat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om hier extra slaapkamers, een badkamer of een hobbyruimte in te richten. Deze extra, nu onbenutte ruimte biedt de mogelijkheid voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit of vrij beroep in de woning.

Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 7% registratierechten. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 49/19/BDV
Type: Villa
Bouwjaar: 1983
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 1.140,-
Oppervlakte bewoonbaar: 144 m²
Oppervlakte grond: 600 m²
Afgemene staat: Gerenoveerd
Oriëntatie tuin: Z
Verwarming: Aardgas, Gaskachels
Beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerk buiten: Hout
Gemeubeld: Ja
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsaanvraag: Ja
Voorkooprecht: Nee
Gevalideerd as-builtattest: Nee
Stedenbouwkundige overtreding: Niet gekend
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoeligheid: Niet gekend
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Berging, Elektriciteit, Garage met sectionaalpoort, Internet, Regenwaterput, Terras, Autostaanplaats , Fietsenstalling, Pomp voor regenwater, Tuin, Stadswater, Pergola, Wasruimte
Omgeving: Rustig, Villawijk, Op wandelafstand van het strand, Woonkern
EPC: 226
EPC Label: C

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
gelijkvloers 0 144 m²
zolder 1 80 m²