T +32 (0)478 55 36 86
E info@devuystvastgoed.be

Laatste garageboxen!

Jokstraat 37, 8420 Wenduine

LAATSTE 3 GARAGEBOXEN TE KOOP! BOX 1,2 en 4

Zon, zee, natuur, cultuur, bewegen, gastronomie, ontspanning... Alles wat goed is in het leven op wandelafstand.

Kom genieten aan de kust, uitwaaien aan zee. Genieten van rust, het adembenemende uitzicht op zee en duin en de schitterende zonsondergangen over strand en water. Wenduine, de familiale badplaats bij uitstek. Residentie Oasis heeft door zijn unieke ligging vele exclusieve troeven.

Oasis is uitstekend gelegen. Door de centrale ligging bent u nabij alle uitvalswegen van Wenduine. De residentie ligt op wandelafstand van alle faciliteiten die deze kleine maar gezellige badplaats te bieden heeft. In de Kerkstraat is het goed winkelen bij de lokale handelaren. Wenduine heeft een keur aan gastronomische hotspots. Ook de markt, het strand, binnenzwembad en de prachtige natuur met de duinen liggen op een boogscheut van de residentie.

De appartementen hebben grote hoge ramen over de volledige gevel. Ongehinderd genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang over duin en zee.

Op het gelijkvloers voorziet men grote bergingen per appartement, een afzonderlijk afvallokaal en een gemeenschappelijke fietsenberging. Er worden 7 garageboxen gebouwd die allen toegankelijk zijn via de straat.

Oasis kenmerkt zich door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter. Op de hoek van de Jokstraat en de Leopold II-laan worden vijf bouwlagen gerealiseerd. Op het gelijkvloers vindt u de garages en bergingen.

De eerste en de tweede verdieping omvatten beiden twee ruime appartementen met twee slaapkamers en grote terrassen. Op de derde verdieping één zeer groot 3 slaapkamertype en op de vierde verdieping het penthouse. Beiden met een fenomenaal terras. Door de grote ramen is het ruime terras een verlenging van de leefruimte. De grens van binnen naar buiten vervaagd. Het gebruik van tropisch hardhout zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Hoge raampartijen en terrassen van minstens 21m2, omringd door een tijdloze gevelafwerking in lamellen van tropisch hardhout: het is moeilijk om in het klassieke Wenduine naast de residentie Oasis te kijken. De gevels werden verder afgewerkt in transparante glazen ballustrades, zichtbeton, aluminium en blauwe hardsteen. Deze residentie is uniek en tijdloos.

Zes luxueuze 2 of 3 slaapkamerappartementen van 93m2 tot 122m2 + terrassen van minstens 21m2 en ruime berging, ontworpen met ruimte en lichtinval als belangrijkste uitgangspunten. Inclusief ruime, lichte woonkamer met open keuken, moderne vormgeving, luxueuze afwerking en inrichting naar eigen smaak met de hulp van een interieurdesigner.

Zeer goed geïsoleerd met bijzondere aandacht voor thermische-, akoestische- en hydro-isolatie, o.a. door vloerisolatie met zwevende draagconstructie tegen het opvangen van contactgeluiden, ontdubbelde muren tussen de appartementen en warmte-isolatie van de buitenmuren. Hierbij werd rekening gehouden met de laatste en strengste normen.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 57d/19/BDV
Type: Garagebox
Bouwjaar: 2021
Vrij op: Bij oplevering
Afgemene staat: Nieuwbouw
Voorzieningen: Elektriciteit, Garagebox met sectionaalpoort, Stadswater, Garagebox, Autostaanplaats
Omgeving: Aan het strand, Dichtbij een park, Op wandelafstand van het strand, Woonkern, Aan het bos, Rustig, Met frontaal zeezicht

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte

Raming aankoopkosten

Prijs constructie € 59.632,-
Prijs grondaandeel € 30.368,-
Constructie 21% BTW € 12.522,72
Grondregistratie (10%) € 3.036,80
Notaris kosten € 1.500,-
Totaal aankoopbedrag € 107.059,52