T +32 (0)478 55 36 86
E info@devuystvastgoed.be

Exclusieve en kwaliteitsvolle nieuwbouw appartement (Type 101)

Grotestraat 18, 8420 De Haan

Zorgeloos wonen in het centrum van De Haan? Maak kennis met residentie Meiboom. Deze kleinschalige villaresidentie biedt een uitzonderlijke combinatie tussen hedendaagse architectuur en comfort op een zeer centrale locatie. Winkels, supermarkt, restaurants en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandel- of fietsafstand.


Deze residentie met 10 luxueuze appartementen geniet van een doordachte architectuur. Grote terrassen, worden gecombineerd met brede raampartijen voor een optimale lichtinval en spatieuze, aangename woonbeleving. De woonruimtes zijn Zuid gericht. Achteraan genieten de appartementen van een open zicht op een groene zone, de kerk en het schooltje.

Voor de afwerking van deze nieuw te bouwen residentie wordt gekozen voor zeer degelijke kwaliteitsvolle materialen. Zeer goed geïsoleerd met bijzondere aandacht voor thermische- en akoestische isolatie. Hierbij werd rekening gehouden met de laatste en strengste normen.

Parket of liever keramische vloertegels? Natuurstenen werkblad in de mooi uiteruste keuken? Moderne badkamerinrichting, … Alles is aanpasbaar aan uw wensen.


Geniet van de mogelijkheid om een van de 6 garageboxen en 4 carports aan te kopen. In de ruime fietsenberging is plaats voor gewone en elektrische fietsen, met rechtstreekse uitgang richting Grotestraat.

Dit alles vindt u op wandelafstand van het prachtig natuurdecor van zee, strand en duinen, de dorpskern van De Haan met verschillende kwalitatieve handelszaken, uitstekende horeca gelegenheden en diverse culturele evenementen. Of stap op de kusttram en ontdek de kuststeden Oostende of Knokke.

Benieuwd naar dit nieuw te bouwen project? Dankzij rechtstreeks overleg met de bouwheer van dit exclusieve project geniet u van de kans om uw woning in te richten naar eigen smaak en gewenste afwerkingsgraad!

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 63c/19/BDV
Type: Appartement
Bouwjaar: 2021
Vrij op: Bij oplevering
Oppervlakte bewoonbaar: 106 m²
Afgemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin: Z-W
Verwarming: Aardgas, Centraal verluchtingssysteem
Beglazing: HR-beglazing
Schrijnwerk buiten: PVC
Bouwvergunning: Ja
Voorkooprecht: Nee
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Elektriciteit, Garage met sectionaalpoort, Opslagruimte voor afval, Regenwaterput, Terras, Zonnepanelen, Carport, Fietsenstalling, Internet, Lift, Pomp voor regenwater, Videofoon
Omgeving: Centrum, Rustig, Aan het bos, Aan het strand, Dichtbij een park, Op wandelafstand van het strand, Woonkern

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Eerste verdieping 1 106 m²