×
  • 64/19/BDV
  • 113 m²
  • 113 m²

Bloeiende handelszaak op toplocatie!

“Super verse zeevruchtenschotel om vingers van af te likken!”

“TIP TOP! Alles met zeer verse producten en vers klaargemaakt! Chapeau!”

“Dit is hoe ieder visrestaurant zou moeten zijn!”

Dit zijn slechts enkele van de vele leuke recensies die we terugvinden over deze gekende handelszaak. Welkom in restaurant ‘Aan tafel’, gelegen in het hart van het commerciële centrum van Wenduine. Geclassificeerd als nr. 2 van de 27 Restaurants op Tripadvisor, topper dus!

We komen binnen en treffen aan de inkom een winkelpunt met toonbank waar dagverse producten à la minute kunnen aangekocht worden. Kies je liever om gezellig te tafelen dan zijn hiervoor 25 zitplaatsen voorzien. Een open keuken zorgt voor een gezellige dynamiek tussen u en de klant. Het bargedeelte, een afwaskeuken, een ruime koelkamer, een berging, een aparte leveranciersingang, een alarminstallatie, een toiletgedeelte en een kelderruimte maken het geheel compleet. Instapklare topzaak voor directe uitbating!

Deze zaak kreeg vorm na een totale vernieuwing inclusief gevelrenovatie in 2015. Er werd gekozen voor een heel stijlvolle en deskundig gekozen interieurafwerking. Meer info hierover krijgt u bij een bezoek ter plaatse.

Mogelijkheid tot overname van het handelsfonds. In het handelsfonds zitten alle kwaliteitsvolle toestellen van de keuken, alle elektrische toestellen, de professionele dampkap (conform wetgeving), het stijlvolle meubilair, alle inrichting, alle verlichting, alle materialen, het toffe logo, het website-adres, het klantenbestand, de Facebook pagina (meer dan 2600 volgers) en het Instagram account (Vistaurant). Omzetcijfers en inzage in de boekhouding zijn te verkrijgen bij ernstige interesse.

Dit alles vindt u op wandelafstand van het prachtig natuurdecor van zee, strand en duinen, in de dorpskern van Wenduine met verschillende kwalitatieve handelszaken, uitstekende horeca gelegenheden en diverse culturele evenementen. Of stap op de kusttram en ontdek de kuststeden Oostende of Knokke.

Zin gekregen om te ondernemen in dit origineel concept? Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 64/19/BDV
Type: Handelspand
Bouwjaar: 2015
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 1.804
Oppervlakte bewoonbaar: 113 m²
Oppervlakte grond: 113 m²
Algemene staat: Gerenoveerd
Verwarming: Aardgas, Centraal verluchtingssysteem
Beglazing: Dubbel glas
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: PVC
Gemeubeld: Ja
Bouwvergunning: Ja
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Berging, Elektriciteit, Kelder, Opslagruimte voor afval, Stadswater, Internet
Omgeving: Centrum, Aan het strand, Op wandelafstand van het strand, Woonkern
EPC Label:

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Handelszaak 0 113 m²

Raming aankoopkosten

Vraagprijs € 350.000
Registratie kosten € 42.000
Notaris kosten € 1.500
Totaal aankoopbedrag € 393.500

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Kerkstraat 55
8420 Wenduine, West-Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15