×
  • 69/21/BDV/27
  • 119 m²
  • Z-O
  • 2
  • 1

Elegant en stijlvol nieuwbouwappartement 2.7 (119m² woonoppervlakte)

Ontdek Residentie ‘Optimist’, een stijlvol en zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject dat binnenkort zal verrijzen op de hoek van de Spuikomlaan en Vissersstraat te Bredene, vlak bij de welbekende Spuikom.

Het project bestaat uit 26 ruime luxueuze woonunits. Deze zijn voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers met ruime zonneterrassen. Bovendien huisvest dit project 4 unieke, spatieuze penthouses op de derde verdieping. De gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikken over een zeer mooie leef oppervlakte en een aangelegde tuin met privatief karakter, naadloos aansluitend aan de groene centrale zone. Het betreft hier een appartement op de tweede verdieping, 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van ca. 119m² met een terras van ca. 9,2m².

Het ontwerp is in handen van het gerenommeerd architectenbureau ‘Baeyens & Beck', gekend voor hun kwalitatieve, duurzame, energiezuinige en hedendaagse architectuur. Bij het ontwerp van het project werd er voorzien dat elke wooneenheid maximaal geniet van het uitzicht op de Spuikom of op de prachtig aangelegde centrale parktuin.


De appartementen worden uitgerust met individuele, hoogrenderende condensatieketels op aardgas, de nieuwste isolatie- en ventilatiesystemen met warmterecuperatie. Hierdoor geniet elk appartement van een E-peil lager of gelijk aan 35. Uw garantie voor een lage energiefactuur.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 20 garageboxen, 8 staanplaatsen en 16 kelderbergingen voorzien en mogelijk aan te kopen. Elk appartement kan gebruik maken van de fietsberging met plaats voor minstens twee fietsen. Elektrische fietsen opladen is mogelijk met een privatieve aansluiting.

Een bijkomende troef is de directe nabijheid van Oostende, de stad aan zee. Het project bevindt zich op minder dan 5 km van het treinstation van Oostende. Of u maakt gebruik van de gratis overzetboot vanaf de nabijgelegen Oosteroever naar Oostende. Bovendien liggen de commerciële centra van Bredene en Oostende, met een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden op fietsafstand. Ook in de directe nabijheid is er een shoppingcentrum, een sportrecreatie domein met zwembad en meerdere scholen aanwezig. Toch geniet u op deze locatie van een heerlijke rust.

Dit alles maakt het project zeer aantrekkelijk voor een divers publiek. Jonge gezinnen, alleenstaanden, starters en tweedeverblijvers kunnen hier hun gading vinden. Dit maakt dan ook deel uit van de missie van de bouwheer van dit mooie project: kwalitatieve, ecologisch verantwoorde woonbeleving aanbieden voor een divers publiek.

Voor meer vrijblijvende informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst, mail naar info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 69/21/BDV/27
Type: Nieuwbouwappartement
Bouwjaar: 2022
Vrij op: Bij oplevering
Oppervlakte bewoonbaar: 119 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin/terras: Z-O
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Verwarming: Aardgas, Centraal verluchtingssysteem
Beglazing: HR-beglazing
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: PVC
E-Peil: 35
Voorzieningen: Aardgas, Garagebox, Internet, Opslagruimte voor afval, Wasruimte, Kelder, Elektriciteit, WC, Fietsenstalling, Keuken, Terras, Videofoon, Lift, Berging, Tuin
Omgeving: Aan de haven, Rustig, Dichtbij een park, Op wandelafstand van het strand, Woonkern

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Type 2.7 2 119 m²

Raming aankoopkosten

Vraagprijs € 240.000
Prijs grondaandeel € 80.000
Constructie 21% BTW € 50.400
Grondregistratie (12%) € 9.600
Notaris kosten € 2.500
Totaal aankoopbedrag € 382.500

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Spuikomlaan 2
8450 Bredene, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15