×
  • 71a/20/BDV
  • 75 m²
  • Z-O

Volledig nieuw en ingericht handelspand!

Location, location, location! Location is key… en dat geldt zeker voor deze unieke buitenkans voor de alerte investeerder/ondernemer. Pal in het bruisende commerciële en toeristische centrum van Blankenberge staat dit volledig nieuwe en ingerichte handelspand.

Het volledige handelsgelijksvloers bevindt zich in een strakke en moderne residentie. Met gevoel voor smaak en esthetiek werd dit dubbele handelspand prachtig ingericht, conform aan hedendaags gebruiksgemak: HR-beglazing, gescheiden tellers, gunstig EPC, elektriciteit conform aan het Arei, toilet en een douche. Achterin bevindt zich ook nog een zonnig terrasje!

Het betreft hier het linkse gedeelte van de bestaande handelszaak, ca. 75m2 met het terras. Er is een mogelijkheid om ook het rechtse gedeelte van deze handelsruimte aan te kopen, ca. 66m2 met douche en toilet. Momenteel zijn deze 2 handelszaken samen in gebruik maar zijn ze ook afzonderlijk aan te kopen en uit te baten, elk met hun eigen toegangsdeur en aansluitingen op nutsvoorzieningen. Mits het plaatsen van een scheidingsmuur is het perfect mogelijk deze bestaande handelszaak op te splitsen. Weliswaar is deze opsplitsing geen verplichting. Zie plan in bijlage.

Wij hoeven u niet uit te leggen dat deze toplocatie vlak aan de Kerkstraat automatisch een grote meerwaarde biedt naar uitbating of verhuur van een bloeiende handelszaak.

Heeft u een hart voor de middenstand en droomt u ook van een top investering in Blankenberge? Richt u tot Bart Devuyst voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 71a/20/BDV
Type: Handelspand
Bouwjaar: 2015
Vrij op: Bij akte na betaling
Oppervlakte bewoonbaar: 75 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin: Z-O
Verwarming: Aardgas
Beglazing: HR-beglazing
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: PVC
Voorkooprecht: Nee
Gevalideerd as-builtattest: Nee
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Elektriciteit, Terras, Internet
Omgeving: Centrum, Aan het strand, Op wandelafstand van het strand, Woonkern
EPC Label:

Indeling

Raming aankoopkosten

Vraagprijs € 180.000
Registratie kosten € 18.000
Notaris kosten € 1.500
Totaal aankoopbedrag € 199.500

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Molenstraat 31
8370 Blankenberge, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15