×

PROFIEL

“Humble enough to know I’m not better than anybody & wise enough to know that I’m different from all the rest.”


DEVUYST VASTGOED biedt u een gerichte professionele & persoonlijke aanpak. Eén en dezelfde vastgoed professional bekommert zich om uw project, van A tot Z. Daardoor is uw vastgoed consultant steeds volledig op de hoogte van uw dossier, en dit tot in de details, wanneer u het nodig heeft.

Voor DEVUYST VASTGOED bent u geen nummer in de rij, maar het onderwerp van een nieuw verhaal. Uw woonwens of investeringsproject zal ik met passie bezielen. Geniet van mijn uitgebreide kennis van de residentiële markt in Oost- en West-Vlaanderen, door mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk en ervaring.

"Less is more, but only the best is good enough”


Binnenkort spreken we af op het nieuw kantoor te Bredene met een zuivere focus op service en wat echt telt: uw vastgoedproject.
Wij komen ook heel graag ook naar u toe en brengen uw vastgoed gericht in de kijker.

Contacteer Bart Devuyst vrijblijvend voor advies en een gratis objectieve waardebepaling!


"Welkom op de website van DEVUYST VASTGOED.

Sta me toe mezelf even voor te stellen.
Ik ben geboren en getogen in Wenduine, De Haan. Na een gelukkige jeugd aan de kust, wilde ik als jonge twintiger mijn horizon verruimen. En zo verschoof mijn leefwereld naar Gent. Daar werd ik in 2007 gebeten door de vastgoedmicrobe. Ik voltooide de opleidingen erkend vastgoedmakelaar en vastgoedexpert, waarna ik mijn BIV stage voltooide bij een gerenomeerd vastgoedkantoor te Gent. Omringd door een team van topmakelaars, leerde ik hier doorheen de jaren de knepen van het vak en bouwde ik een uitgebreid netwerk uit.

In 2017 startte het volgende hoofdstuk in mijn verhaal: DEVUYST VASTGOED. Neem zeker een kijkje op de website voor meer informatie over het vastgoedaanbod en de gerichte persoonlijke service. Voor DEVUYST VASTGOED bent u geen nummer in de rij, maar het onderwerp van een nieuw verhaal. We komen naar u toe en brengen uw vastgoed gericht in de kijker. De ideale link tussen Oost- en West-Vlaanderen, de Kust en het binnenland.

Ik nodig u uit in mijn vastgoedverhaal! Kom langs voor een verfrissende babbel over uw vastgoed op mijn kantoor te Bredene, Kapelstraat 139. (Op afspraak)

Hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groeten,

Bart Devuyst
Zaakvoerder"Enkele diensten van DEVUYST VASTGOED:


Persoonlijke vertegenwoordiging van uw vastgoed
Opmaak verkoopsdossier, inclusief aanvraag attesten en opmaak contracten
Uitgekiende publiciteitscampagnes voor uw vastgoed
Gespecialiseerde fotografie
Stylingadvies voor verkoop
Expertise in waardebepaling
Social by nature: op maat gemaakte ondersteuning op social media en in real life

Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15