×

RECENSIES

Wenst u uw vastgoed te verkopen? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en een objectieve waardebepaling!

Topservice

22 oktober 2019

'Topservice. Handelt heel erg snel, professioneel en vriendelijk. Ons appartement verkocht in 1 week tijd. Wij zijn fan!'

Evelyne Leroy

20 juli 2018

"Betrouwbaar en top begeleiding!"

Gunther Santy

19 juli 2018

"Toppie, goede begeleiding bij verkoop."

Petra van Eenoo

Professionele aanpak voor de koper en verkoper

19 augustus 2019

"Als je vastgoed wenst te kopen of verkopen, één adres Devuyst vastgoed Bredene. Professionele makelaar die heel gedreven is, eerlijk, vriendelijk en correct zowel voor de koper als voor de verkoper. Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Devuyst vastgoed voor de verkoop van ons huis dat in drie maanden tijd verkocht werd. Super bedankt Bart, we bevelen iedereen aan om voor Devuyst vastgoed te kiezen."

Hubert Luc

Professionele samenwerking

15 augustus 2019

"Een professionele samenwerking, eerlijk maar ook vriendelijk"

Dan Sergiu

Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking

12 november 2018

"Beste Bart,

Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking en het feit dat het appartement verkocht is aan een redelijke en realistische prijs. 

Ook heb je het appartement kunnen verkopen in een zeer korte tijd. Immers, gelet dat het hier gaat om een verkoop om uit onverdeeldheid te geraken ben je erin geslaagd om alle betrokken partijen op dezelfde golflengte te brengen."

Modest Figeys

12 mei 2020

"Correcte en professionele aanpak!"

Kris Spileers

Zeker een aanrader!

12 augustus 2019

"Super vlot contact met Bart Devuyst. Zeer vriendelijk en correct. Ik ben zeer tevreden van de samenwerking. Hij houdt de klant heel goed op de hoogte van de stand van zaken. Dankzij zijn tussenkomst is de verkoop van mijn appartement vlot en snel verlopen. Zeker een aanrader!"

Tine Plettincx

Vlotte service!

10 mei 2019

"Vlotte service en persoonlijke aanpak!"

Alexander Katrien

08 december 2018

"Vlotte en probleemloze samenwerking!"

Mariane Alexander

Voelen ons goed bij hem

07 april 2018

"We voelen ons simpelweg heel goed bij hem en ook het vertrouwen is er daar hij een zuivere en eerlijke uitleg en ook luistert naar je verhaal!"

Linda Deketelaere

Bart kreeg voor elkaar wat zijn voorgangers beloofden!

06 augustus 2019

"Na 3 makelaars en praktisch geen enkele bezoeker overgeschakeld op Devuyst Vastgoed. Terwijl we dachten dat de verkoop van ons huis hopeloos was, wist Bart ons te overtuigen om het toch nog een kans te geven en met hem nog een ultieme poging te wagen. Plots bleken er toch geïnteresseerden te zijn en moesten we de bezoeken soms temperen omdat we er simpelweg niet altijd de tijd voor vonden. Na 22 slopende maanden is ons huis verkocht. Hoewel we soms van mening verschilden kreeg Bart voor elkaar wat zijn voorgangers beloofden. Bedankt."

Ortwin Lietaert

Een zeer professionele makelaar

05 augustus 2019

"Ons appartement stond bijna 3 jaar te koop aan een correcte prijs. We kregen bijna nooit informatie of bezoekers over de vloer via de vorige makelaar. Tot we contact opnamen met Bart Devuyst. Een zeer professionele man die op een bijzonder vlotte manier de verkoop op zich nam en ons steeds op de hoogte hield van bezoeken. Op minder dan een maand kreeg hij voor elkaar wat de vorige makelaar in 3 jaar niet kon: de verkoop van ons appartement. We raden iedereen dan ook aan om zeker contact op te nemen indien je de verkoop van je vastgoed overweegt."

Kristof Schrey

04 juni 2019

"Correcte man, duidelijke informatie"

Eric Desmet

03 april 2018

"Bart maakt veel werk van de voorbereiding op de verkoop!"

Brigitte Leysen

Grote inzet!

01 februari 2019

"Grote inzet, aangename samenwerking en vlotte verkoop. Dikke Merci !"

Caroline Pyra