×

Wat kunnen we voor u betekenen?

De aankoop of verkoop van een woning is een stap die je met een gerust hart wil zetten. Zonder dat je je zorgen maakt over onderhandelingen, mogelijke valkuilen, of het nu gaat om verborgen gebreken, administratieve rompslomp of de laatste nieuwe wetgeving. Het juiste advies en bemiddeling van een ervaren vastgoedprofessional en BIV vastgoedmakelaar is hierbij onmisbaar. 

Een grondige waardebepaling van uw eigendom is de basis voor een succesvolle verkoop. Daarom zijn de factoren ervaring en buikgevoel als vastgoedmakelaar bij een correcte waardebepaling van essentieel belang. Het professionele advies en waardebepaling van uw vastgoed is gratis en geheel vrijblijvend! 

 

Professioneel

Uw vastgoed verkopen onder professionele begeleiding is een accelerator voor een optimaal rendement. Als ervaren BIV-makelaar bekommer ik mij over uw project, van A tot Z, volgens een weldoordachte verkoopstrategie. Opleiding, bijscholing en jarenlange ervaring in verschillende regio’s leiden tot een grote expertise op het vlak van aankoop, verkoop, dossierkennis en onderhandeling tussen alle betrokken partijen.

PASSIE

Uw vastgoed vertegenwoordigen is mijn erezaak. Ik geloof in uw vastgoed en breng het graag onder de verdiende aandacht. Koper en verkoper samenbrengen is mijn grote passie. It takes the right man to do the job right! 100% inzet, voor elk dossier en dat elke dag opnieuw.

Klantgericht

Een tevreden klant is goud waard. De ervaring die u als verkoper of koper beleeft gedurende het gehele verkooptraject zal u altijd bijblijven. Een open en transparante communicatie en heldere afspraken zij daarom uitermate belangrijk. De vele positieve recensies van tevreden klanten bewijzen dat aanpak in eerste instantie gericht is op u, de klant.

Persoonlijk

Voor DEVUYST VASTGOED bent u geen nummer in de rij, maar het onderwerp van een nieuw verhaal. Ik luister graag naar uw verhaal en uw wensen en sta klaar met deskundig advies en feedback. Ik ben steeds volledig op de hoogte van uw dossier, en dit tot in de details, wanneer u het nodig heeft. Een formule die zijn vruchten afwerpt!

Contact

Onze aanpak

Waardebepaling

Met een grondige expertise van de huidige vastgoedmarkt, jarenlange ervaring, buikgevoel als makelaar, de juiste tools en regelmatige bijscholing bij het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV), biedt ik u, als verkoper of koper, een frisse en realistische kijk op de waarde van een woning. Met als enig doel: een maximaal rendement uit uw investering. Niets is van onschatbare waarde, enkel ons advies!

Dossiersamenstelling

Door regelmatig wijzigende wetgeving in verband met informatie plicht, gaat de verkoop van een woning gepaard met heel wat administratie. Deze administratieve rompslop nemen we voor u uit handen door alle noodzakelijke documenten en attesten correct en tijdig op te vragen. Uw dossier is zo perfect in orde en klaar voor een vlotte verkoop!

Fotografie

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Daarom worden alle panden professioneel in beeld gebracht door een ervaren vastgoed fotograaf. Wij zorgen voor heldere beelden genomen onder de beste omstandigheden en geven u tips ter voorbereiding van de fotoshoot. Een goede eerste indruk maak je maar één keer!

Marketing

Bij het zoeken naar een geschikte, solvabele kandidaat-kopers zal uw woning via verschillende kanalen (websites, vastgoedmagazines, social media …) worden aangeboden. Zo wordt bij de start van de verkoop een uiterst efficiënte marketingmachine opgestart, zodat we van begin af aan een enorme belangstelling creëren. Een juiste timing en know-how is hier essentieel!

Bezoeken

Voor mij is het heel belangrijk te weten wie mijn kopers zijn, na enkele persoonlijke vragen neem ik de kandidaat-koper mee op een avontuur in zijn of haar zoektocht naar de meest geschikte woning. De eigenaar en koper kunnen gerust zijn dat ik bij elk bezoek alle nodige voorzorgen neem in verband met de Covid-19 maatregelen. Bij de onderhandelingen ben ik de tussenschakel die uw belangen zal verdedigen! Tot slot sta ik in voor de opmaak van de onderhandse verkoopovereenkomst.

Verkocht

Na weldoordachte onderhandeling – en verkoopstechnieken worden voor u de best mogelijke verkoopsprijs en voorwaarden bekomen. Mijn stevige dossierkennis en correcte, efficiënte communicatie met beide notariaten resulteert in de opmaak van een waterdichte verkoopovereenkomst. Proficiat aan koper en verkoper! In de overtuiging dat mijn manier van werken, mijn persoonlijke inzet en motivatie de nodige stimulans kan geven naar de verkoop toe, hoop ik heel binnenkort concrete afspraken te maken met betrekking tot een eventuele samenwerking.

VERKOPEN

“It takes the right man to do the job right”


Waarom kiezen voor DEVUYST VASTGOED?

There’s a new player in town, Kapelstraat 139, 8450 Bredene… en deze nieuwe speler brengt 16 jaar ervaring in de vastgoedsector én een ruim netwerk in Oost-en West-Vlaanderen met zich mee. De aankoop of verkoop van een woning is een stap die je met een gerust hart wil zetten. Zonder dat je je zorgen maakt over onderhandelingen, mogelijke valkuilen, of het nu gaat om verborgen gebreken, administratieve rompslomp of de laatste nieuwe wetgeving. Het juiste advies van een ervaren vastgoed professional is hierbij onmisbaar.

Daarom bijt Bart Devuyst zich met veel enthousiasme vast in uw verkoop of aankoop. Een grondige expertise van de huidige markt en regelmatige bijscholing bij het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars, dragen ertoe bij dat u, als koper of verkoper, een frisse kijk krijgt op de waarde van een woning gebaseerd op up-to-date advies. Met als enig doel: een maximaal rendement uit uw investering of voor uw omzet. Niets is van onschatbare waarde, enkel ons advies!

Wij zijn permanent op zoek naar residentieel vastgoed, handelspanden, nieuwbouwprojecten en bouwgronden.
Heeft u een kennis die van plan is om vastgoed te verkopen? Laat het ons weten en informeer naar de voorwaarden voor u.


Wenst u uw vastgoed te verkopen? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en een objectieve waardebepaling!

info@devuystvastgoed.be - 0478/553 686

Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15