×
  • 97/23/BDV
  • 110 m²
  • Z
  • 3
  • 1
  • VERKOCHT
  • VERKOCHT

INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET ZUIDGERICHT TERRAS

Prachtig en instapklaar appartement op een heerlijke en rustige locatie, centraal gesitueerd in Bredene met zicht op de ‘wereldberoemde’ watertoren. Welkom in deze stijlvolle en zeer recent gebouwde residentie ‘Fleuri 1’.

In dit appartement op de tweede verdieping is een kwaliteitsvolle afwerkingsgraad de norm. Dat is meteen zichtbaar bij het betreden van de moderne lichtrijke leefruimte met zonnig, zuidgericht en ruim terras aan de voorzijde. Het is heerlijk vertoeven in de ingerichte keuken, volledig voorzien van kwaliteitsvolle toestellen grenzend aan een handige opbergruimte .

Het woongedeelte en de drie slaapkamers, afzonderlijk toilet en comfortabele badkamer (volledig vernieuwd in 2020) zijn functioneel van elkaar gescheiden door de perfect afgewerkte hal. Hetgeen wat hier zeker nog een aangename verrassing is vinden we boven, via een uitklapbare trap komen we bij de volledig afgewerkte hobbyruimte/opbergruimte met ingebouwde kasten, een leuke extra ruimte..Vindt u niet?

In het gebouw bevindt zich een lift. U kunt gebruik maken van een aparte ruimte waar u het gescheiden afval kan plaatsen. Een fietsstalling achteraan het gebouw en een gemeenschappelijke wasplaats vooruw auto zijn de spreekwoordelijke kers op de taart.

Residentie ‘Fleuri 1’ bevindt zich door een professioneel beheer en goed onderhoud in een voortreffelijke staat!

Deze woonst biedt u: een open gezellige leefruimte met veel lichtinval en ruim terras aan de voorzijde, een praktische keuken, 3 volwaardige slaapkamers, 1 badkamer, een afzonderlijk toilet en een ruime hobbyruimte bovenaan. Er is tevens de mogelijkheid tot aankoop van een gelijkvloers garagebox met sectionaalpoort aan het gebouw.

Dit alles vindt u op wandelafstand van het prachtig natuurdecor van zee, strand en duinen, de dorpskern van Bredene met verschillende kwalitatieve handelszaken, scholen en openbaar vervoer.

Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 3% registratierechten bij aankoop. Een correcte investering of eindelijk uw tweede verblijf aan zee?

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.Virtual tour:

Klik voor de virtual tourSuper rustige locatie, handelszaken op wandelafstand!

Instapklaar en ruim

Lift in gebouw

Elektriciteit conform

Fietsenstalling

Kenmerken

Referentie: 97/23/BDV
Type: Appartement
Bouwjaar: 2012
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 783
Oppervlakte bewoonbaar: 110 m²
Algemene staat: Instapklaar
Oriëntatie tuin/terras: Z
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Verwarming: Aardgas
Beglazing: HR-beglazing
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: PVC
Gemeubeld: Nee
Voorkooprecht: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Garagebox, Internet, Opslagruimte voor afval, Wasruimte, Elektriciteit, WC, Fietsenstalling, Keuken, Terras, Videofoon, Berging, Lift, Zolder, Hobbyruimte
Omgeving: Centrum, Rustig, Op wandelafstand van het strand, Woonkern
EPC: 118 kWh/m2
EPC Label:
EPC: 0
999

Indeling

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Oude Tramstraat 19
8450 Bredene, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15