×
  • 10b/18/BDV
  • 100 m²
  • 3
  • VERKOCHT
  • VERKOCHT

Residentie 'de Jokke' (type 302)

Uw blik op de toekomst… De verkoop van 8 moderne en ruime appartementen in residentie “De Jokke”, laatste 2 appartementen!

Residentie “De Jokke” kenmerkt zich door haar luxueuze vormgeving en modern karakter. De afwerking is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. De residentie is zuid gericht met veel zon en lichtinval. Op het gelijkvloers bevindt zich een appartement met 1 slaapkamer en bureau ruimte. Verdiepingen 1,2 en 3 bestaan uit appartementen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote bergruimten en mooie ruime terrassen. Op verdieping 4, bevindt zich het grote lichtrijke penthouse met 3 slaapkamers, 2 badkamers en terrassen.

Elk appartement beschikt tevens over een eigen berging in de kelder en er is een gezamenlijke fietsenstalling naast de garagebox en staanplaatsen op het gelijkvloers. Door de centrale ligging van residentie “De Jokke” bent u nabij alle uitvalswegen van Wenduine. De Jokstraat is een rustige straat op wandelafstand van de markt en de Kerkstraat, waar het gezellig en goed winkelen is bij de lokale handelaars.

Ook het strand, binnenzwembad en de prachtige natuur met de duinen liggen op een boogscheut van de residentie. Op 20 minuten bent u met de wagen in Knokke – Heist en Brugge. Blankenberge en de Haan liggen op 10 minuten weg. Kijk gerust bij "bijlagen" om de indeling van de verschillende appartementen te bekijken!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 10b/18/BDV
Type:
Bouwjaar: 2018
Vrij op: Bij oplevering
Oppervlakte bewoonbaar: 100 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Aantal slaapkamers: 3
Verwarming: Aardgas, Centraal verluchtingssysteem
Beglazing: HR-beglazing
Bouwvergunning: Ja
Voorzieningen: Aardgas, Internet, Elektriciteit, Stadswater
Omgeving: Rustig, Woonkern, Op wandelafstand van het strand

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
3 100 m²

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Jokstraat 9
8420 Wenduine, West-Vlaanderen

Meer van project Residentie 'de Jokke' te Wenduine

Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15