×
  • 58/19/BDV
  • 95 m²
  • Z-O
  • 2
  • 1

Charmant en zonnig appartement

Bent u op zoek naar een interessante investering op een toplocatie in Blankenberge of bent u eerder op zoek naar een appartement met een ziel om zelf te bewonen? Kijk dan hier even verder aub!

Uitstekend gesitueerd aan het Koning Leopld III Plein en het vernieuwde station van Blankenberge, treffen we dit lichtrijke en karaktervol 2 slaapkamer appartement op de vierde verdieping. Maakt u uw thuis van deze uitzonderlijke parel die recent nog een grondige en smaakvolle renovatie onderging?

In 2015 werden de volledige keuken met alle kwaliteitsvolle toestellen, het bad, de 2 toiletten en de elektriciteit (conform) vernieuwd. Het appartement werd ook volledig geschilderd.

Door de unieke ligging met ZO-oriëntatie stroomt het natuurlijke daglicht overvloedig binnen. Bovendien geniet het terras aan de voorzijde van een rechtstreeks en open zicht op het plein en een zijzicht op de winkelstraat, met achterliggend de Zeedijk, het strand en de zee. U geniet van een uniek wijds uitzicht op de stad Blankenberge vanuit de woonkamer. Achteraan, palend aan een van de slaapkamers, is er nog een tweede terras met opbergkast.

Residentie ‘De Ghentele’ bevindt zich door het professionele beheer en goed onderhoud in een voortreffelijke staat: In 2018 werden er nog schilderwerken in de gemeenschappelijke delen uitgevoerd. De lift en de verwarmingsinstallatie werden vernieuwd en zijn conform! Ook het dak werd vernieuwd in 2013. In de kelder is een private berging en een fietsstalling aanwezig.

Met een uiterst centrale ligging nabij de Zeedijk met de vele horeca gelegenheden, het strand, het Casino, de Kerkstraat en tal van andere shopping gelegenheden, de vlotte verbindingen met trein, tram en bus en het groene parkje aan de ‘Sint-Antoniuskerk’ is het hier zeer aangenaam vertoeven, ook voor personen die aangewezen zijn op het openbare vervoer. Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 6% registratierechten.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 58/19/BDV
Type: Appartement
Bouwjaar: 1980
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 1.006
Oppervlakte bewoonbaar: 95 m²
Algemene staat: Gerenoveerd
Oriëntatie tuin/terras: Z-O
Aantal slaapkamers: 2
Verwarming: Aardgas
Beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerk buiten: Hout
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Berging, Elektriciteit, Kelder, Opslagruimte voor afval, Terras, Videofoon, Lift, Parlofoon , Stadswater, Fietsenstalling, Internet
Omgeving: Centrum, Aan het strand, Dichtbij een park, Op wandelafstand van het strand, Woonkern, Aan de haven
EPC: 152 kWh/m2
EPC Label:
EPC: 0
999

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Vierde verdieping 4 95 m²

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

De Smet de Naeyerlaan 136 (4A)
8370 Blankenberge, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15