×
  • 63b/19/BDV
  • 97 m²
  • Z-W
  • 2
  • 1
  • VERKOCHT
  • VERKOCHT

Exclusieve en kwaliteitsvolle nieuwbouw appartementen (Type 002)

Zorgeloos wonen in het centrum van De Haan? Maak kennis met residentie Meiboom. Deze kleinschalige villaresidentie biedt een uitzonderlijke combinatie tussen hedendaagse architectuur en comfort op een zeer centrale locatie. Winkels, supermarkt, restaurants en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandel- of fietsafstand.


Deze residentie met 10 luxueuze appartementen geniet van een doordachte architectuur. Grote terrassen, worden gecombineerd met brede raampartijen voor een optimale lichtinval en spatieuze, aangename woonbeleving. De woonruimtes zijn Zuid gericht. Achteraan genieten de appartementen van een open zicht op een groene zone, de kerk en het schooltje.

Voor de afwerking van deze nieuw te bouwen residentie wordt gekozen voor zeer degelijke kwaliteitsvolle materialen. Zeer goed geïsoleerd met bijzondere aandacht voor thermische- en akoestische isolatie. Hierbij werd rekening gehouden met de laatste en strengste normen.

Parket of liever keramische vloertegels? Natuurstenen werkblad in de mooi uiteruste keuken? Moderne badkamerinrichting, … Alles is aanpasbaar aan uw wensen.


Geniet van de mogelijkheid om een van de 6 garageboxen en 4 carports aan te kopen. In de ruime fietsenberging is plaats voor gewone en elektrische fietsen, met rechtstreekse uitgang richting Grotestraat.

Dit alles vindt u op wandelafstand van het prachtig natuurdecor van zee, strand en duinen, de dorpskern van De Haan met verschillende kwalitatieve handelszaken, uitstekende horeca gelegenheden en diverse culturele evenementen. Of stap op de kusttram en ontdek de kuststeden Oostende of Knokke.

Benieuwd naar dit nieuw te bouwen project? Dankzij rechtstreeks overleg met de bouwheer van dit exclusieve project geniet u van de kans om uw woning in te richten naar eigen smaak en gewenste afwerkingsgraad!

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 63b/19/BDV
Type: Appartement
Bouwjaar: 2020
Vrij op: Bij oplevering
Oppervlakte bewoonbaar: 97 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin/terras: Z-W
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Verwarming: Aardgas
Beglazing: HR-beglazing
Schrijnwerk buiten: PVC
Bouwvergunning: Ja
Voorkooprecht: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Berging, Elektriciteit, Garagebox met sectionaalpoort, Kelder, Opslagruimte voor afval, Regenwaterput, Zonnepanelen, Internet, Lift, Fietsenstalling, Videofoon, Carport
Omgeving: Centrum, Rustig, Villawijk, Dichtbij een park, Aan het strand, Op wandelafstand van het strand, Aan het bos, Woonkern

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Gelijkvloers 0 97 m²

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Grotestraat 18
8420 De Haan, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15