×
  • 92/22/BDV
  • 65 m²
  • Z-W
  • 2
  • 1
  • VERKOCHT
  • VERKOCHT

Instapklaar appartement op de Zeedijk

Residentie ‘Sun Beach’ herbergt een 29-tal entiteiten, waaronder dit instapklare 2-slaapkamer appartement op de eerste verdieping. Op zoek naar een verblijf met een rustige toplocatie op de Zeedijk? Dan is dit appartement misschien wat u zoekt. Uitstekend gesitueerd aan de duinen, het strand, vlakbij het bos, het commerciële centrum, het openbaar vervoer, de hippe surfclub ‘Surfing Elephant’ en het zwembad. Geniet op deze locatie van de vele troeven die de familiale badplaats Wenduine te bieden heeft.

Dit appartement belooft u dagdagelijks een heerlijk vakantiegevoel met frontaal zeezicht! Er is een privaat terras aan de voorzijde van de residentie, met een ideale ZW-oriëntatie. In de kelder is er nog een private berging, een vuilnislokaal en een fietsstalling aanwezig. Langs de achterzijde van het gebouw kan je handig de fiets in de fietsstalling opbergen of je boodschappen en bagage met de auto afzetten en binnenbrengen.

Residentie ‘Sun Beach’ bevindt zich door een professioneel beheer en goed onderhoud in een voortreffelijke staat. Recent werden er nog schilderwerken in de gemeenschappelijke delen uitgevoerd. Een vernieuwde voor- en achtergevel, een vernieuw en conform dak en 2 vernieuwde gemeenschappelijke condensatieketels zijn in 2019-2020 voorzien.

Deze woonst biedt u: een vernieuwde inkomhal met lift, een gezellige leefruimte met veel lichtinval en terras, een praktische keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, afzonderlijk toilet en een privatieve berging zorgt voor voldoende opbergruimte.

Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 3% registratierechten. Een correcte investering of eindelijk uw tweede verblijf aan zee?

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.

Instapklaar

Fietsstalling en berging inbegrepen

Prima investering!

Toplocatie op de Zeedijk

Kenmerken

Referentie: 92/22/BDV
Type: Appartement
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 855
Oppervlakte bewoonbaar: 65 m²
Algemene staat: Instapklaar
Oriëntatie tuin/terras: Z-W
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Verwarming: Aardgas
Beglazing: Dubbel glas
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: Hout
Gemeubeld: Ja
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Elektriciteit, Opslagruimte voor afval, Kelder, Parlofoon , WC, Fietsenstalling, Terras, Berging, Lift, Keuken
Omgeving: Met frontaal zeezicht , Aan het strand, Op wandelafstand van het strand, Centrum
EPC: 120 kWh/m2
EPC Label:
EPC: 0
999

Indeling

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Zeedijk_Wenduine 78
8420 Wenduine, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15