×
  • 60/19/BDV
  • 45 m²
  • Z
  • 1

Instapklare en gerenoveerde studio aan het strand en de duinen

Bent u op zoek naar een betaalbaar en luxueus investeringspand of tweede verblijf op een unieke locatie aan zee en vlak aan de duinen? Dan is dit misschien uw kans.

In 2015 werd deze knusse studio volledig vernieuwd en met veel smaak praktisch ingericht. Deze studio wordt gemeubeld verkocht inclusief ingerichte keuken met kwaliteitsvolle toestellen, raamdecoratie, verlichting en stijlvol meubilair met onder andere een zetelbed en de ingebouwde kasten waarin nog een volwaardig dubbel bed aanwezig is. Door de extra aanpassingen is deze studio conform aan het nieuwe Vlaamse logiesdecreet.

Vanop het zonnig zuidgerichte terrasje geniet u van de rust. Het tweede terras aan de achterzijde is gemeenschappelijk en handig te gebruiken als opbergruimte of voor het drogen van uw was. Deze studio is perfect gelegen in het charmante Wenduine, de Prinses der Badsteden. Op wandelafstand vindt u onder andere het commerciële centrum, de halte van de Kusttramen natuurlijk de duinen en het strand met de nieuwe ‘hotspot’ Surfing Elephant beachclub.

Residentie ‘Eden’ bevindt zich door professioneel beheer en goed onderhoud in een voortreffelijke staat: In 2018 werden er nog werken in de gemeenschappelijke delen uitgevoerd met betrekking tot de watertoevoer. De lift en het dak werden vernieuwd en zijn conform. In de kelder is er nog een private berging, een vuilnislokaal en een fietsstalling aanwezig. Er is bovendien veel gratis parkeergelegenheid aan uw residentie!

De elektriciteitsinstallatie is nieuw en dus ook conform aan het Arei. Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 6% registratierechten en krijgt u een vermindering van 5.600€.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 60/19/BDV
Type: Studio
Bouwjaar: 1971
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 723
Oppervlakte bewoonbaar: 45 m²
Algemene staat: Gerenoveerd
Oriëntatie tuin/terras: Z
Verwarming: Aardgas
Beglazing: Dubbel glas
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: Hout
Gemeubeld: Ja
Voorkooprecht: Nee
Stedenbouwkundige overtreding: Nee
Overstromingsgevoeligheid: Nee
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Berging, Elektriciteit, Kelder, Opslagruimte voor afval, Terras, Fietsenstalling, Lift, Parlofoon , Stadswater, Internet
Omgeving: Rustig, Op wandelafstand van het strand, Aan het strand, Aan het bos
EPC: 273 kWh/m2
EPC: 0
999

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Eerste verdieping 1 45 m²

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Documenten

Adres

Van Gansberghehelling 2 (01.03)
8420 Wenduine, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15