×
  • 57c/19BDV
  • 81 m²
  • Z-W
  • 2
  • 1

Penthouse, Leven in luxe vlak aan de duinen en het strand!

NOG PENTHOUSE & 3 GARAGEBOXEN TE KOOP!


Oasis kenmerkt zich door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter. Op de hoek van de Jokstraat en de Leopold II-laan worden vier verdiepingen gebouwd. Op de eerste en de tweede verdieping twee ruime appartementen met twee slaapkamers en grote terrassen (VERKOCHT). Op de derde verdieping één zeer groot 3 slaapkamertype (VERKOCHT) en op de vierde verdieping het penthouse(VERKOCHT). Beiden met een subliem terras. De afwerking is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. Zon, zee, natuur, cultuur, bewegen, gastronomie, ontspanning... Alles wat goed is in het leven op wandelafstand.

Kom genieten aan de kust, uitwaaien aan zee. Genieten van rust, het adembenemende uitzicht op zee en duin en de schitterende zonsondergangen over strand en water. Wenduine, de familiale badplaats bij uitstek. Residentie Oasis heeft door zijn unieke ligging vele exclusieve troeven.

De appartementen hebben grote hoge ramen over de volledige gevel. Ongehinderd genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang over duin en zee.

Oasis kenmerkt zich door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter. Op de hoek van de Jokstraat en de Leopold II-laan worden vijf bouwlagen gerealiseerd. Op het gelijkvloers vindt u de garages en bergingen.

Hoge raampartijen en terrassen van minstens 21m2, omringd door een tijdloze gevelafwerking in lamellen van tropisch hardhout: het is moeilijk om in het klassieke Wenduine naast de residentie Oasis te kijken. De gevels werden verder afgewerkt in transparante glazen ballustrades, zichtbeton, aluminium en blauwe hardsteen. Deze residentie is uniek en tijdloos.

Zes luxueuze 2 of 3 slaapkamerappartementen van 93m2 tot 122m2 + terrassen van minstens 21m2 en ruime berging, ontworpen met ruimte en lichtinval als belangrijkste uitgangspunten. Inclusief ruime, lichte woonkamer met open keuken, moderne vormgeving, luxueuze afwerking en inrichting naar eigen smaak met de hulp van een interieurdesigner.

Zeer goed geïsoleerd met bijzondere aandacht voor thermische-, akoestische- en hydro-isolatie, o.a. door vloerisolatie met zwevende draagconstructie tegen het opvangen van contactgeluiden, ontdubbelde muren tussen de appartementen en warmte-isolatie van de buitenmuren. Hierbij werd rekening gehouden met de laatste en strengste normen.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 57c/19BDV
Type: Appartement
Bouwjaar: 2021
Vrij op: Bij oplevering
Oppervlakte bewoonbaar: 81 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin/terras: Z-W
Aantal slaapkamers: 2
Verwarming: Vloerverwarming
Beglazing: HR-beglazing
Voorzieningen: Aardgas, Berging, Elektriciteit, Garagebox met sectionaalpoort, Opslagruimte voor afval, Terras, Fietsenstalling, Garagebox, Internet, Lift, Parlofoon , Videofoon, Stadswater
Omgeving: Met frontaal zeezicht , Rustig, Aan het bos, Aan het strand, Op wandelafstand van het strand, Dichtbij een park, Woonkern

Indeling

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Jokstraat 37
8420 Wenduine, West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15