×
  • 28/18/BDV
  • 196 m²
  • 173 m²
  • Z
  • 5

Ruime gezinswoning met zicht op de duinen

Achter deze gevel schuilt een verrassend riante en instapklare woning met 5 ruime slaapkamers. De totale bewoonbare oppervlakte van ca 200m² en praktische indeling van de woning, schenken u en uw gezin een royaal ruimtegevoel en een verrassend aangename woonervaring.

De smaakvol afgewerkte leefruimte met nieuwe kachel (2016) vloeit naadloos over in de vernieuwde keuken, die werd voorzien van kwaliteitsvolle Siemens toestellen. De talloze raampartijen voor- en achteraan zorgen voor een aangename lichtinval. Aan de voorzijde kijkt men uit op de Bredense duinen en een gezellig parkje. Via de raampartij aan de achterzijde van de woning, betreedt men de perfect zuidgeörienteerde koer met kerselaar.

Aan de keuken grenst een zeer handige was- en bergruimte, die ook toegang biedt aan de koer. Tevens op de gelijkvloerse verdieping vinden we een strakke hedendaagse badkamer met toilet, wastafel, ligbad en inloopdouche. Een tweede badkamer op het eerste verdiep behoort tot de mogelijkheden. Deze eerste verdieping is momenteel ingericht met 3 volwaardige slaapkamers en een apart toilet. Het tweede verdiep herbergt nog eens 2 volwaardige kamers, een dressing- of bureelruimte en een opslagzolder.

De elektriciteit werd volledig vernieuwd en is conform aan het Arei. Ook het centrale verwarmingssysteem op aardgas werd vernieuwd in 2015. Deze met liefde onderhouden buitenkans zoekt zijn nieuwe soulmate. Bovendien is deze woning ook nog eens uitstekend gelegen, op wandelafstand van onder andere strand en duinen, openbaar vervoer, het bruisende evenementenplein, de markt en diverse winkels en supermarketen. De woning beschikt over een autostaanplaats.

Een correcte investering, uw eerste huis of eindelijk uw tweede verblijf aan zee? Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van slechts 7% registratierechten.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 28/18/BDV
Type: Woning
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 694
Oppervlakte bewoonbaar: 196 m²
Oppervlakte grond: 173 m²
Algemene staat: Gerenoveerd
Oriëntatie tuin/terras: Z
Aantal slaapkamers: 5
Verwarming: Aardgas, Houtkachel
Beglazing: Dubbel glas
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: PVC
Voorzieningen: Aardgas, Autostaanplaats , Elektriciteit, Internet, Stadswater, Gezellige koer, Berging, Fietsenstalling
Omgeving: Aan het strand, Dichtbij een park, Woonkern, Op wandelafstand van het strand, Centrum
EPC: 266 kWh/m2
EPC: 0
999

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Gelijkvloers 0 100 m²
Eerste verdiep 1 50 m²
Tweede verdiep 2 50 m²

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Kapelstraat 143
8450 Bredene, West-Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15