×
  • 68/20/BDV
  • 116 m²
  • 111 m²
  • Z-W
  • 3
  • 1
  • VERKOCHT
  • VERKOCHT

Sfeervolle en authentieke stadswoning

Deze verrassend ruime en instapklare stadswoning met 3 slaapkamers ademt sfeer en gezelligheid uit. Deze parel situeert zich langs een strategische toegangsweg naar Brugge, maar geniet toch de nodige rust dankzij de discrete ligging.

Op het gelijkvloers is er een mooie spatieuze en sfeervolle leefruimte met een houten plafond en balkenstructuur. Een praktische keuken, ruim toilet met aansluiting voor wasmachine en een inkomhal vervolledigen het gelijkvloers. Natuurlijk daglicht straalt in alle helderheid doorheen de ganse woning. Een gezellige open haard zorgt voor de spreekwoordelijke kers op de taart in de gezellige leefruimte! De open trap leidt naar de bovenverdieping.

Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als dressing of bureelkamer. Dankzij de plafonds met houten balken en de kwalitatieve laminaatvloer is het ook hier gezelligheid troef. De gerieflijke badkamer biedt een dubbele wastafel, ligbad en toilet. In de lichtrijke nachthal is er tenslotte nog een vaste trap naar de tweede verdieping waar zich een derde slaapkamer bevindt: een uiterst ruime masterbedroom met originele balkenstructuur.

Uniek aan deze stadswoning is de afgesloten ruime oprit met plaats voor 2 wagens. In 2020 werd er een nieuwe toegangspoort geïnstalleerd. Wie wil kan hier natuurlijk ook een leuke stadstuin of terras inrichten. Deze woning onderging recent een totale renovatie!

Op wandelafstand treffen we diverse horecagelegenheden en winkels (bakkerij, slagerij, supermarkt,…). Het historische centrum van Brugge is vlot bereikbaar , zowel te voet, per fiets als met het openbaar vervoer. Bushalte op ca. 150 m.

Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 6% registratierechten.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 68/20/BDV
Type: Woning
Bouwjaar: 1904
Vrij op: Bij akte na betaling
Kadastraal inkomen: € 597
Oppervlakte bewoonbaar: 116 m²
Oppervlakte grond: 111 m²
Algemene staat: Instapklaar
Oriëntatie tuin/terras: Z-W
Aantal slaapkamers: 3
Verwarming: Aardgas
Beglazing: Dubbel glas
Elektriciteit: Conform
Schrijnwerk buiten: PVC
Gemeubeld: Nee
Bouwvergunning: Ja
Voorkooprecht: In aanvraag
Gevalideerd as-builtattest: In aanvraag
Stedenbouwkundige overtreding: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Overstromingsgevoeligheid: Nee
Afgebakende oeverzone: Nee
Geïnventariseerd erfgoed: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Voorzieningen: Aardgas, Elektriciteit, Autostaanplaats , Fietsenstalling, Gezellige koer, Stadswater, Terras, Berging, Opslagruimte voor afval
Omgeving: Rustig, Stadsrand, Dichtbij een park, Woonkern, Centrum
EPC: 209 kWh/m2
EPC: 0
999

Indeling

Ruimte Verdieping Oppervlakte
Gelijkvloers 0 n.n.b.
Eerste en tweede verdieping 1 n.n.b.

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Astridlaan 26
8310 Brugge (Assebroek), West Vlaanderen
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15