×
  • 19/18/BDV
  • 195 m²
  • 398 m²
  • Z-O
  • 3

Strakke nieuwbouwwoning

Maak kennis met deze gloednieuwe eigendom... In een rustig straatje en toch nabij de stadskern van Tielt werd deze nieuwe woonst opgericht.

De woning heeft een gesloten karakter, maar waarborgt binnenshuis een verrassingseffect! Bij het ontwerpen werd duidelijk gekozen voor een strak concept met niet alledaagse glaspartijen. Daarnaast speelde de architect met diverse hoogtes zodanig dat de lichtinval in elke ruimte optimaal is. De woonoppervlakte werd verdeeld over 3 verdiepingen.

Het gelijkvloers staat in het teken van leven... een fantastische leefruimte met gashaard, een comfortabele keuken en een leuk zicht op de achterliggende tuin. De bovenverdiepingen herbergen 3 slaapkamers, 1 badkamer, een zonneterras op de 1e verdieping en en een zolder. De tuin met de diverse (gelijkvloerse)terrassen bezorgen de bewoners voldoende ruimte om in alle rust te genieten... Gebruiksgemak is tevens gegarandeerd! Zo beschikt de woning over een fietsenberging (toegankelijk via de straatkant) en een tuinberging.

Contacteer ons voor een bezichtiging en kom deze eigendom met zijn fantastisch concept ontdekken! De eigendom wordt verkocht onder de BTW regelgeving (21%).

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst op 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.be

Kenmerken

Referentie: 19/18/BDV
Type: Nieuwbouwwoningen
Bouwjaar: 2017
Vrij op: Bij akte na betaling
Oppervlakte bewoonbaar: 195 m²
Oppervlakte grond: 398 m²
Algemene staat: Nieuwbouw
Oriëntatie tuin/terras: Z-O
Aantal slaapkamers: 3
Beglazing: HR-beglazing
Schrijnwerk buiten: Aluminium
E-Peil: 78
EPC: 129 kWh/m2
EPC: 0
999

Indeling

Contact

Wenst u meer informatie? Klik dan hier:

Adres

Wittestraat 76
8700 Tielt, w-vl
Privacyverklaring | Copyright by Devuyst Vastgoed | Created by vir2biz
Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar BIV N°509 080
Ondernemingsnummer BTW BE06 407 223 15